Aγωγή υγείας σε Παιδικούς Σταθμούς απο τις Ε.Υ Β.Παπαδούλη και Ε.Παπανικολάου


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων σε συνεργασία με την 4η ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων, πραγματοποίησαν πρόγραμμα αγωγής υγείας στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων.
Σκοπός του προγράμματος ήταν να εμπεδώσουν τα παιδιά ότι μπορούν να παίζουν και συγχρόνως να έχουν την υγεία τους εφαρμόζοντας του κανόνες υγιεινής, όπως να πλένουν τα χέρια τους.
Αναλυτικότερα, οι επισκέπτριες υγείας κ. κ. Βασιλική Παπαδούλη, Ευσταθία Παπανικολάου, οι νοσηλεύτριες κ. κ. Ευλαμπία Ρούτα, Σταυρούλα Πλίτση και η κοινωνική λειτουργός κ. Αικατερίνη Δέλλιου με παιγνιώδη μορφή έδειξαν στα παιδιά τον τρόπο που πρέπει να πλένουν τα χέρια τους και να κρατούν τις αποστάσεις.

 Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το 5ο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό, παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σωτήρη Βούλγαρη και της διευθύντριας Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλας Μπαξεβάνου με σκοπό να συνεχιστεί και και στους υπόλοιπους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων.









Σχόλια