Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη Δ.Σ του ΠΣΕΥ, εξελεγκτική επιτροπή και πειθαρχικό συμβούλιο


Μετά την εξ'αναβολής λόγω των συνθηκών πανδημίας Covid19 το Διοικητικό Συμβούλιο στην 6η τακτική συνεδρίαση του ομόφωνα αποφάσισε τη διεξαγωγή των εκλογών στις 27/7/2020 και ο τόπος διεξαγωγής των εκλογών ορίζεται η έδρα του ΠΣΕΥ, επί της οδού Παπαρηγοπούλου 15, 3ος όροφος στην Αθήνα και ώρες απο 09:00 π.μ εως 18:00 μ.μ.
Επίσης με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας δεν θα πραγματοποιούνται εγγραφές 20 ημέρες πριν τη διενέργεια των εκλογών.
Σύμφωνα με την υπ.αρ Γ4α/Γ.Π 100714 υπουργική απόφαση << οργάνωση και λειτουργία του Πανελλήνιου Συλλόγου Επισκεπτών Υγείας ( ΠΣΕΥ)>>, όπως τροποποιήθηκε με την υπ.αρ Γ4α/ γ.π 27466 Υπουργική απόφαση ( ΦΕΚ 1560 τ.β 2-6-2016) πέραν της Γενικής Συνέλευσης, τα όργανα της Διοίκησης του Π.Σ.Ε.Υ είναι το εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το πενταμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο και η Τριμελής εξελεγκτική επιτροπή.
Και τα τρία όργανα της Διοίκησης έχουν τριετή θητεία.
Με ευθύνη του Δ.Σ πρόκειται να καταρτιστεί ενιαίο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη των ανωτέρω οργάνων του ΠΣΕΥ.
Τα μέλη που επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα πρέπει να συμπληρώσουν  αίτηση  με το γνήσιο της υπογραφής τους και να την καταθέσουν στα γραφεία του Συλλόγου ή να την αποστείλουν ταχυδρομικώς στα γραφεία του Συλλόγου εως 30/6/2010.
Τα μέλη που θα δηλώσουν υποψηφιότητα για εξελεγκτική επιτροπή δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ ή το Πειθαρχικό.
Τα μέλη που θα καταθέσουν υποψηφιότητα μπορούν επίσης να στείλουν και ένα σύντομο βιογραφικό για αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.
Τα μέλη που μένουν εκτός Αθήνας έχουν δικαίωμα επιστολικής ψήφου, αρκεί να το δηλώσουν εως 30/6/2020, συμπληρώνοντας την υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία τους και αποστέλλοντας την στα γραφεία του Συλλόγου.
Διευκρινίζεται ότι τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα και να συμμετέχουν στη διαδικασία πρέπει να είναι οικονομικώς τακτοποιημένα μέχρι τη δήλωση της υποψηφιότητας τους για να έχουν δικαίωμα ψήφου
Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και οι αιτήσεις στην σελίδα του ΠΣΕΥ ( ΕΔΏ)
















Σχόλια